Vaude Jolly Comfort

Vaude Jolly ComfortDet finns tre olika modeller av Vaude Jolly, Comfort 1,2,3 dock så är Comfort 1 samt 2 de vanligaste modellerna i Sverige. Vaude Jolly Comfort 1 fick också bäst i test på smartson.se med hela 22/25 poäng och så här skrev de om bärstolen.

”En mycket genomtänkt bärstol med många finesser, inställningsmöjligheter, småfickor och hög komfort för både barnet och bäraren”

Mer om testen hittar du på smartson.se

Denna bärstolen har även blivit testad i Utemagasinet och fått ett väldigt bra testresultat.

Men Vaude Jolly kan du enkelt justera sitshöjden till barnet vilken gör att barnet får utrymme att växa i bärstolen som då ger maximal komfort.

Det är mycket på grund av den innovativa Tergolight-systemet som gör denna bärstol väldigt bra d.v.s själva bärsystemet som gör den bekväm att bära längre sträckor. Skulle din partner vara längre än vad du är eller tvärtom så finns möjligheten till att justera axelremmarnas höjd efter bärarens rygglängd, tre olika nivåer.

Något som också gör denna bärstol så väldigt bra är att ryggen är ordentligt vadderad så även varma sommardagar så minimerar bärstolen värmen mellan ryggen och bärstolen genom att det vadderade materialet låter luft cirkulera i mellan. Detta är oftast något väldigt jobbigt med vissa andra typer av bärstolar.

Vaude Jolly Comfort är helt klart ett bra komplement till barnvagnen och det gäller speciellt utflykter där barnvagnen inte passar in så som t.ex. shopping i stan där det är trångt eller när det är dags att ge sig ut på utflykt där terrängen inte tillåter barnvagnar.