Deuter Kid Comfort

Deuter Kid ComfortDeuter Kid Comfort är också en annan bärstol som har fått väldigt bra testbetyg i flera tidningar bland annat har Utemagasinet utsett denna bärstol till årets produkt 2011. Så här skrev dem om bärstolen.

”Testets mest bekväma stol, framförallt för bäraren, men också barnen verkar trivas. Gedigen, genomtänkt och funktionell – testpatrullens lovord svallade.”

Denna bärstol ger både bäraren och barnet en god komfort för längre vandringsturer, höftbältena är speciellt kraftiga vilket ger ett väldigt skönt stöd samt passform för båda. I och med detta så följer bärstolen bärarens alla rörelser perfekt.

Något som är väldigt bra med denna bärstol är att det följer med ett ordentligt huvudstöd som barnet kan luta sig emot om barnet skulle somna vilket även går att plocka bort och tvättas. Bärstolen är också väldigt ergonomiskt utformat för barnet då alla sidor har mjuka sköna sidopaneler för maximal komfort.

Där finns även gott om extra utrymme i form av olika fack där man kan packa ner mindre saker så som blöjor med mera vilken kan vara bra när olyckan är framme. Konstruktionen är riktigt gedigen och är väldigt stabil även när barnet sitter kvar i stolen med hjälp av stödbenet, dock ska man aldrig lämna ett barn i bärstolen utan uppsikt.

Maxvikten för barnet i denna stolen är 22kg och tänk på att barnet måste kunna sitta själv innan det är dags att inhandla denna bärstol.